sunnuntai 29. elokuuta 2010

Hämmentävää...

...mutta mukavaa oli huomata, että joku/ jotkut ovat tänään vierailleet blogissani! Lisäsin nimittäin kävijälaskurin sivuilleni tänään päivällä, ja nyt illalla yllätyin iloisesti katsoessani lukemaa! Ehkä jotakin sittenkin kiinnostaa ulosantini edes jossakin määrin! Wohou!! *tuuletusta*

Tämä aamu alkoi kuten kaikki aamut elämässäni sen jälkeen kun täytin 15 vuotta: isolla kupillisella mustaa kahvia!! Nykyään höysteenä myös facebook. Pakko päästä heti aamulla katsomaan mitä ihmiset on päivitelleet sen kahdeksan tunnin aikana, jolloin nukuin.... :P Eikö muuten ole mainio tuo Kiroileva Siili- muki? Kuvastaa omia aamufiiliksiäni usein näin pienten lasten äitinä...

Huomenna taas maanantai. En tiedä mistä johtuu, mutta jostain syystä maanantait on aina hiukan ankeita, vaikken ole töissäkään tällä hetkellä. 
Keskiviikko sen sijaan on jännittävä päivä nyt alkavalla viikolla. Miehellä alkaa työt uudessa paikassa. Erityisen jännittäväksi tämän tekee se, että tämä on ensimmäinen työpaikka sitten viime vuodenvaihteen, jolloin tuli kenkää edellisestä paikasta (laiton irtisanominen vielä). Siitä lähtien Mies on ollut työttömänä ja osakseen myös sairaslomalla. Vuosi on ollut monella tapaa rankka, eikä vähiten tuon kaksisuuntaisen mielialahäiriön takia, joka on Miehellä todettu. Mutta näillä näppäimillä näyttäisi kaikki olevan aika jees, ja työ on suuri plussa! Peukut pystyyn, että kaikki menisi hyvin, ja koeajan jälkeenkin työt jatkuisivat! Mies meinaan kuuluu siihen kastiin ihmisiä, jotka tarvitsevat työn tuomaa säännöllistä rutiinia, joten raha ei ole ainoa motiivi. Tosin ei siitä haittaakaan ole... :)

Tänään käytiin tutulla kylässä, eikä vähiten moikkaamassa tämän uutta kissanpentua!! Syötävä tapaus! (Niinhän ne aina...)
Yritin kovasti näpsiä kuvia pikkuisesta, mutta vaikeaahan se oli, kun toinen ei pysynyt juurikaan paikallaan :)

Muutaman otoksen sain kuitenkin...eikös olekin mielettömän suloinen!!

Nyt tämä lähtee lenkittämään koiraa ihanaan syysiltaan, Take care!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti