maanantai 30. elokuuta 2010

Maanantai...

..mutta ihan suhteellisen hyvältä vaikuttava sellainen. Esikoinen passitettiin aamulla eskariin (melkein nukuttiin kaikki pommiin), ja Mies lähti hoitamaan asioita tulevaa työtä varten. Siispä minä jäin Pikkuisen kanssa kotiin viettämään pitkää ja ihanaa aamua. Ei haittaa!! 
Näin syksyn tullen otettiin taas Sanasol käyttöön koko perheelle. Vaviskaa pöpöt!!
Aamukaffe. Karkit söin jo eilen :P
Rauhallisen aamun takaa Maikki ja Pelottava Pontso

 Oikeastaan hiukan jo etukäteen on haikea fiilis, kun ehkä jo tämän syksyn aikana tällaiset pitkät aamut jäävät historiaan. Jos pääsen opiskelemaan ja Pikkuinenkin aloittaa päivähoidon, ei paljoa jää aikaa juoda aamuisin kahvia ja katsella lastenohjelmia yöpuvut päällä. Toisaalta on ehkä ihan hyvä päästä tietynlaiseen rytmiin ja rutiiniin kiinni, mutta itse en koe välttämättä tarvitsevani sitä. Totta kai lasten kanssa on kotona ollessakin rytmiä ja rutiinia, mutta se on joustavampaa...meillä ainakin :)

Kiinanruusu
Kärsimyskaktuksen kukat
 



















Tänä aamuna fiilistelin myös kotimme kasveja, joista osa on innostunut kukkimaan...Kiinanruususta en tosin ota kunniaa, koska se nuppuili jo kun adoptoin sen viime viikolla :)
Tuntuu, ettei ole kertakaikkiaan mitään järjellistä sanottavaa, joten taidanpa iha kokeilla jos vaikka saisin tänään jotain hyödyllistäkin aikaiseksi! 

Ihanaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti