sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Hui Hai!!

Rakkaat ystävät ja maanmiehet. Olen ryhdistäytynyt. Ainakin hetkellisesti, siis! :)

Tällä viikolla olen tehnyt kaikkea sitä, mitä taannoin kerroin vältelleeni, elikkäs:
Sain varattua vihdoin koiran rokotusajan ja se olikin jo heti seuraavana päivänä. Lisäksi olen hoitanut juoksevia asioita tällä viikolla huimat määrät ja ostanut joululahjoja. Kassitolkulla. Tilin saldo on pikkuhiljaa pakkasen puolella.
Mutta eipä tuo haittaa! Pääasia, että hommat on hoidossa.
En ole mikään hirmuinen jouluihminen. Joulu on ahdistavaa aikaa, monistakin syistä. Tänä vuonna olen päättänyt ottaa aika lunkisti. Perheen kanssa olemme pitkästä aikaa kotosalla aattona (monena vuonna olemme vierailleet sijaisäitini luona), joten tulkoon joulusta tänä vuonna juuri meidän näköisemme joulu.





Ostin jopa muutaman joulujutun tänään kaupoilta. Inhoan sellaista jenkkiläistyylistä kultapunasinihopeavärivalojen sekamelskaa. Paljon ja kaikkea- tyylinen koristelu ei ole minua yhtään. Vähän jotakin. Tunne on tärkein.




Parasta tässä viikossa oli ehdottamasti se, että ystäväiseni potki jälleen kerran persuksille ja sain aloitettua jotain sellaista, mitä en moniin vuosiin ole tehnyt. Luovuus on maailman paras juttu oikein käytettynä!!! 

Ihanaa viikkoa ihmiset. Täällä inspiroitunut hullu, joka on taas löytänyt valoa pimeyden keskelle!! Puss. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä tyttö! Sitten pakollinen saarna:
    Muista, että sitä inspiraatiota on syytä helliä suojassa, pois maailman tuulilta, sillä se on kuin liekki, joka vaikuttavimpina roihun aikoinakin on liian helposti poissa: Puhallettu tyhjiin.
    Älä siis altista itseäsi ja inspiraatiotasi sellaisiin suuntiin, joista voi (ihan mistä tahansa syystä) tulla inspiraatiota tukahduttavaa, -tai pahimmillaan sen pois puhaltavaa, okke?

    Olet lahjakas ja ihana ihminen. Ja sitten, loppukaneettina:
    Eteenpäin, sano mummo lumessa!

    ~ReLetinnnn

    VastaaPoista
  2. No hui hai! Tulin vierailulle ja kas vain, täällähän on kolme postausta joita en ollut lukenut. Sama fiilis täällä, etten päivitä blogia niin usein kuin "haluaisin". En kuitenkaan suostu tuntemaan siitä huonoa omaatuntoa, koska bloggaus on mun "vapaa-aikaa" ja sen pitää tulla siinä tahdissa kun elämä antaa myöten. Nyt ois yks postaus mielessä, mutta en jaksa siirtää kuvia koneelle, joten saa olla :) Mutta sä kuulostat ihanan aktiiviselta, loistavaa! Mullakin on ollut ostosmaniaa ja täälläkin homma alkaa olla hoidossa, jes!!!

    Odotellaan rauhassa, eiköhän se joulu sieltä taas tule ;)

    VastaaPoista