torstai 2. syyskuuta 2010

Eilistä ja tätä päivää

Heissulivei!  Lupasin eilen eräälle taholle postata tänne "maton tamppaus- kuvia", sillä toki pidin eilen blogissa antamani lupauksen ja siivosin oikein kunnolla! Imuroin, pesin lattiat ja vein matot ulos. Valokuvaus- innostuksissani otin toki myös kuvia...siivouskin tuntui paljon hauskemmalta! Kokeilkaa ihmeessä joskus..
Olisi muuten pitänyt ottaa eilen kuva siististä kämpästä ja verrata sitä tämän päiväiseen...ei ole meinaan enää yhtään niin siistiä! *Huokaus*
No, tähän on ainakin meidän perheessä totuttu...aina saisi olla imurin ja mopin kanssa huitomassa!! Jos siis olisi motivaatiota...


Tänään nautittiin ihanasta syysaamusta ja -päivästä Pikkuisen kanssa pihalla. Herran suurinta huvia on tietysti hiekan tonkiminen ja heittely...tämänkin aamuisen hiekkalaatikkosession jälkeen pojan olisi voinut kääntää ylösalaisin ja ravistaa hiekat pois! Sitä oli meinaan housujen taskut täynnä.
No, pääasia tietysti että on kivaa. Ja olihan meillä!!




Ulkoilun jälkeen toki maittoi päiväunet...on Se niin suloinen! Nukkuessaankin! :)
Ihan kohta kipitän hakemaan eskarilaistamme ja sitten pääsenkin jo ruoan laittoon. Ah tätä niin vaiherikasta kotiäidin elämää!!

Palaillaan ehkä jo tänään vielä, syvällisemmissä merkeissä jopa!            
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti