maanantai 6. syyskuuta 2010

Villasukista puheenollen...

...tajusin tuossa yhtäkkiä, etten taida omistaa yksiäkään sellaisia enää!! Mitäpäs muuta kuin soittamaan äkkiä hätäpuhelu ainoalle käsityötaitoiselle ihmiselle, jonka tunnen ja tilaamaan yhdet ihanat sukat! Niitä odotellessa! Olisi kyllä kivaa opetella itsekin neulomaan, mutta olen vieläkin lannistunut siitä ainoasta villasukantekeleestä, joka oli pakko yläasteella tehdä...se muistutti valmiina lähinnä jotain villaista säkkiä kuin sukkaa. Mutta ehkä vielä rohkaistun kokeilemaan. Ei se sukan varsi niinkään varmaan tuottaisi ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, mutta se kantapää!! :)
No, toistaiseksi aion jättää käsityöt niistä kiinnostuneille ja osaaville henkilöille!

Eilen olin syyskukkaostoksilla Plantagenissa. Kaikkea olisi taas voinut lähteä matkaan, jos budjetti olisi sallinut. Onneksi oli pakko tyytyä vain "välttämättömiin" ostoksiin (kuten asian esitin Miehelle)...eli vähän kanervaa ja krysanteemia mukaan! :P
Tänään sitten tietysti innostuin taas hiukan kuvailemaan, kun oli ehkä mielettömän kaunis syysaamu! Melkein kesäinen, mutta ihana syksyn kirpeys jo ilmassa!


Seuraavaksi sitten odottelemaan vaan ensilunta! Tai no ei nyt ehkä ihan vielä..tai no miksei! Heti ruskan jälkeen olisi ihanaa jos sataisi lunta, niin jäisi välistä se kaikista synkin vaihe loka-marraskuussa...usein myös joulukuussa. 
Luulen ettei minusta näillä yöunilla saa tänään tämän parempaa irti. On meinaan hiukan sellainen olo kuin olisi muutaman olusen ottanut. Väsyttää. 
Siispä, näihin kuviin ja tunnelmiin tänään lopettelen. Kiitos ja hei.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti