perjantai 10. syyskuuta 2010

Jos metsään haluat mennä nyt...

...niin takuulla yllätyt. Mitään karhujen piknikkiä (vai mikä siinä laulussa nyt onkaan) ei onneksi tullut kumminkaan vastaan, mutta kaikkea muuta ihanaa nähtiin kyllä Pikkuisen kanssa. Minä olin kärppänä kameran kanssa (näin niin kuin luontovertausta käyttäen), ja Pikkuinen simahti kesken reissun...sitä se raikas syysilma teettää!!

Sattumalta hyvin lähellä kotiamme sijaitsee aivan ihana luontopolku! Siellä tulee käveltyä paljon, niin kesällä kuin talvellakin. Ihanaa olla näin lähellä luontoa, vaikka liki kaupunkia asummekin! 
Siellä asuvat eläimet ovat kyllä hirmuisen kesyjä. Talitintit tulivat uteliana kurkkimaan aivan viereen, kun kuvasin. Oravakin kävi moikkaamassa 20 sentin päässä, mutta en aivan ehtinyt napsaista kuvaa! Mies kovasti varoitteli, että ne saattavat käydä päälle, mutta eihän niin söpön näköinen otus voi tehdä mitään pahaa! :) No juu juu. Voi se. 


 Tämän parempaa kuvaa en myöskään onnistunut saamaan tiaisista. Pitäisi ehkä olla myös hiukan parempi kamera...seliseli. Hyvähän se on muka paskaa kameraa syyttää. Itsepä en ollut riittävän vikkelä noille uteliaille! Olivat hauskan näköisiä, kun tulivat viereen ja kallistelivat päätään.
Luonnossa liikkuminen on mielestäni rentouttavaa. Tuntuu, kuin olisi edes hetken irrallaan muusta maailmasta, jossa keskeistä on suorittaminen melkein joka osa-alueella. Voi olla hiukan aikaa hiljaa ja kuunnella luontoa. 
Luonto on myös mielestäni ihmisten ja eläinten 
ohella loputtoman mielenkiintoinen kuvauskohde. Joka vuodenaikana löytyy kuvattavaa. 

Taistelen muuten edelleen flunssaa vastaan. Taistelua on kohta jatkunut jo viikko...kuinkakohan kauan tämä jatkuu? Ei tavallaan ole kipeä, mutta selvästi ei täysissä voimissaankaan. Ja nenä vuotaa! Nessut ovat taas parhaat ystäväni.
Onneksi lapset ovat sentään pysyneet aika terveinä (koputetaan puuta!!).

Tässä alkaa jo pikkuhiljaa jännittää. Tämän kuun lopussa selvinnee pääsenkö aloittamaan koulun ensi kuussa. Pääseekö siis shoppaamaan koulutarvikkeita.. :)
Niiden ostelu on vielä tässäkin iässä hauskaa!
Olin muuten jo siitäkin innoissani, kun Esikoinen aloitti sen eskarin tänä vuonna ja olimme penaaliostoksilla! Taas sai kylläkin todeta sen, että tytöille on paljon enemmän vaihtoehtoja kuin pojille. No, pääasia että herra itse oli tyytyväinen. 

Syksyisiin ja aurinkoisiin tunnelmiin lopetan tähän. Take care!

1 kommentti: