tiistai 7. syyskuuta 2010

Päikkärien aikaan...

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla...en suinkaan itse malta nukkua. Pikkuinen tipahti jo vartti sitten ja minä hyppään tietysti ensimmäisenä tänne! :) Mutta hei, koskas sitä muuten kirjoittelisi? Iltaisinkin pitäisi muka jotain laatuaikaa viettää Miehen kanssa...herra on muuten ollut viikon uudessa duunissa, ja tykännyt kovasti! En voi oikein sanoin kuvailla, kuinka kiva on nähdä taas että toinen on tyytyväinen ja iloinen! Minä kai voisinkin elää elämää näinkin, kotiäitinä ja bloggailijana (hih!), mutta joillekin se työ ja aiemminkin mainittu rutiini on vaan "se juttu".
  Tänään suunnittelin, että kun Pikkuinen heräilee, niin lähdetään hiukan syysmetsää katselemaan ja haistelemaan syystuulia. Ehkä kamerakin pääsee mukaan...:)
Flunssaakin hiukan pukkaa vielä, mutta olen päättänyt etten antaudu sille! Lämpimästi päälle vaan ja paljon kuumaa juotavaa!

Olen tässä viime aikoina havainnut itsessäni kummallisen tunteen: Tyytyväisyyden. Isolla T:llä. Elämä tuntuu soljuvan pitkästä aikaa eteenpäin rauhanomaisesti eikä tunnu siltä, että joka nurkan takaa pomppii joku uusi kurja juttu. Toisaalta; ehkä viime talven ja kevään jälkeen on parempikin tulla parempia aikoja välillä! Jaksaa taas uskoa parempaan ja tulevaisuuskin näyttää aika valoisalta! Ja tällä kertaa kieltäydyn ajattelemasta negatiivisesti!!


Meille tuli eilen kissa hoitoon. Viikoksi. Ystäväni lähtee Kreikkaan...*huokaus*
Mäkin haluan!!! 
No, kissassa ei toki ole mitään vikaa, suloinen kuin mikäkin, mutta. Mutta. Koiran kanssa yhteiselo on mielenkiintoista seurattavaa ja kuultavaa. Koiruutemme on kyllä tottunut kissoihin, mutta Viiru sen sijaan ei taida oikein edes tajuta, että mikä tuo iso musta möhkäle on. Kumpaakin kyllä kiinnostaisi leikkiä, mutta yhteistä säveltä ei vain löydy! Meidän koirakin vain haukkuu ja heiluttaa häntää vimmatusti. Ihmettelee varmaan, kun toinen ei reagoi muuten, kun tuputtelemalla tassulla sängyn alta. 
Sitten kun koira väsyi leikkiinkutsuun ja meni lepäämään, niin Viiru totta kai tuli vuorostaan kurisemaan siihen viereen: nyt leikitään! :)Hauska nähdä viikon aikana, löytyykö sitä yhteistä säveltä vai ei!
Sain muuten hauskan tiskirätin lahjaksi tältä samaiselta ystävältä! Aika söötti.
En ehkä raaski käyttää sitä koskaan...


Tassuttelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti