tiistai 5. lokakuuta 2010

Köh.

Köhköhköh. Eli flunssassa ollaan. Pikkuinen oli eilen ensimmäistä päivää hoidossa (muutaman tunnin vain), ja oli iltaa kohden kovin köhäinen ja nuhainen. Tänään jäätiin siis kotiin sairastamaan, varsinkin kun omakin kurkku on tosi kipeä ja voimat on kadoksissa.
Ja kukakohan on viime yön aikana käynyt meillä ja pistänyt paikat ihan sekaisin? :P Varmaan naapurin Erkki-Pertti taas...se äijä ei kyl osaa pysyä kotonaan, vaan täytyy viattomien ihmisten kodeissa käydä öisin riekkumassa ja levittelemässä likaisia vaatteita pitikin lattiaa... Eli toisin sanoen: sekaista on, enkä jaksa siivota...*huokaus*

Sairastaminen voisi olla välillä ihan kivaa... sitähän voisi nukkua ja katsella leffoja ja juoda litroittain kuumaa mustaviinimarjamehua, JOS ei olisi lapsia. 
Kaikki lapselliset ihmiset tietävät taatusti, kuinka kamalaa on olla kipeänä, mutta ei voi voi levätä. Ka-ma-laa. 
Onneksi en (ainakaan vielä) ole kovin huonossa hapessa, päikkärit ajattelin kuitenkin vetäistä.

Viikonloppu meni suhteellisen railakkaissa merkeissä, olin vanhassa kotikaupungissani käymässä ja moikkaamassa siellä asuvia ystäviäni. Kivaa oli!! Vaikka olin vain yhden vuorokauden reissussa, oli aikamoista luksusta päästä kotoa pois. Yksin. Kahden tunnin junamatkakin meni kuin hujauksessa ihania syysmaisemia katsellen!

Ja eilen illalla pääsin oikein "eläviin kuviin". Leffaan siis. Kävin katsomassa suhteellisen tuoreen kotimaisen, oikeasti olemassa olleeseen (Anna Lappalaiseen) perustuvan Prinsessan
Laittoi kyllä ajattelemaan ihmisyyttä ja ns. normaalin ja "hullun" häilyvää rajaa.
Hieno elokuva oli, joskaan ei toki yhtään niin vaikuttava mielestäni, kun vaikka samoissa aihepiireissä liikkunut Yksi lensi yli käenpesän, jonka näin teini-ikäisenä ensimmäisen kerran, ja johon palaan aina uudelleen.
Prinsessassa oli hiukan keveämpi tunnelma ja hyvä niin! Suosittelen katsomaan ainakin kerran. Näyttelijät olivat muuten ihan nappivalintoja rooleihinsa! Katja Kukkola oli mielestäni loistava Prinsessana!!


Tietenkin leffan loppumusiikki oli aivan ihana! Paula Vesalan ja Mariskan sanat, Sävel Tuomas Kantelisen. Johanna Kurkela laulaa. Ei voi olla huono!




Nyt päikkäreille ja parantumaan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti