torstai 21. lokakuuta 2010

Läpäläpätystä.

Iltaa ihmiset!! Kas näin, ensimmäinen kouluviikko yhtä päivää vaille pulkassa. Enkä ole hullua hurskaammaksi tullut! Entistä sekopäisemmäksi vain, jos mahdollista...

Selvennykseksi sanon tähän väliin, että kyseessä on itseasiassa koulutuksen suppilovaihe eli 6 viikkoa kestävä jakso, jonka jälkeen porukasta diskataan 1/3 ulos. Hoitoala on kyseessä (sitä kun JOnna kyseli), ja täytyy sanoa, että aika rankka meininki on ollut tällä viikolla. Testattu on erilaisin menetelmin erilaisia osa-alueita. Tuntuu, kuin aivot olisi olleet jossain kuivausrummussa koko viikon.
Yksinkertaisesti on tullut käytettyä sellaisia osia aivoista, joilla ei ole vuosiin ollut mitään käyttöä..
Ja ensi viikon jälkeen olisi vuorossa työharjoittelu, jolla on ilmeisesti suuri merkitys jyvien ja akanoiden erottelussa.

Toivon todella pääseväni jatkoon, koska en vain voi kuvitella itseäni missään muussa ammatissa!! Tai no...tietysti vaikka kirjailijana tai vapaana taiteilijana, jos lahjat riittäisivät :)
Anyways, pitäkäähän minulle peukkuja jatkon suhteen! Tämänpäiväisten matematiikkatestien jälkeen en ole kovinkaan toiveikas itse...




Niin tai näin, kouluun on ollut kiva mennä. Se on ollut tervetullutta vaihtelua kotielämään. Ja uusien ihmisten tapaaminen on (lähes) aina kivaa!
Eikö muuten olekin hassua, että näin aikuisiälläkin ihmiset pyrkivät klikkiytymään? Jo ensimmäisen päivän aikana jutellaan niiden tiettyjen kanssa, joiden vieressä istutaan ja joiden kanssa "hengataan" ruokatunnilla.
Ehkä asiat eivät ole muuttuneet kovinkaan paljon kouluajoista...itselläni kädet hikosivat ja syke kohosi hurjiin lukemiin, kun piti esitellä itsensä koko luokalle! :)

Taidan tästä siirtyä piakkoin vaakatasoon, hiukan on väsyttänyt viime aikoina!!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti