sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Täydellinen Sunnuntai

Tänään on täydellinen sunnuntai. Ainoa päivä tällä viikolla, kun koko perhe on koko päivän koossa ja kotosalla.
Aamulla sain nukkua hitusen pidempään, kun Mies otti mukelot mukaan ja vei koiran aamulenkille. Aika ihanaa. Ja helvetin harvinaista. :P
Heräsin siihen, kun tekivät lähtöä ja näin ollen sain juoda aamukaffet rauhassa. Aika ihanaa kertoimella kymmenen.
Päivällä lähdettiin kauppaan. Reissu sujui täydellisesti. Toisin sanoen kukaan ei kiukutellut, murjottanut tai saanut itkupotkuraivareita. Aika ihanaa kertoimella sata.
Tultiin kotiin ja tehtiin yhdessä ruokaa. Tortilloita. Aika piiiiiiiip hyvää!!! Tänään ostettiin niihin kaikkea ekstraherkkua väliin; muunmuassa sinihomejuustoa ja fetajuustoa. Mitäs muuten kuuluu teidän tortillaherkkuihin, tai syöttekö niitä ylipäätään? Meillä tykätään kaikesta ei-niin-tulisesta, mutta niihinhän voi laittaa melkein mitä tahansa!! Tortillat on mun mielestä mainio sunnuntairuoka: Helppoa, hyvää ja kuitenkin siinä on monellekin tekemistä. Pilkkomista, paistamista (esim. kanaa!) jne. Yhdessä on mukavampaa tehdä ruokaa!


Tortilloiden jälkeen oli jälkkärin vuoro. Tänään ei tehty mitään itse, vaan ostettiin kaupasta ihan mielettömän hyviä leivoksia! Jonkinsortin lehti- tms. taikinan sisässä on mustikkamössöä! Hui kun hyviä!! Taisivat olla Leipomo Rostenin. Suosittelen maistamaan, jos jossain tulee vastaan!




Ruokailun jälkeen täytyi tietenkin ottaa pienehkö lepohetki. Pikkuinen nukkui, Esikoinen katsoi leffaa sunnuntaikarkkiensa kanssa, ja Mies otti ihan  vaan levon kannalta... ja minä tietysti hilluin taas kameran kanssa tallentamassa näitä ikimuistoisia hetkiä :)


Miten teillä vietetään sunnuntai-päiviä? Tai muita vapaapäiviä? Teettekö jotakin erityistä perheen kesken vai oletteko vaan?

Minusta "vain oleminen" on parasta!! Tietysti joskus on kiva tehdäkin jotain, mutta tälle päivälle riitti kaupassa käynti ja ruokailu ja yhdessä oleilu.

Arkielämä on yleensä niin hetkistä, että välillä on hyvä vaan olla tekemättä mitään niin ihmeellistä!



Emme myöskään siivoa sunnuntaisin, kuten kuvasta näkyy...kenkä keskellä olohuonetta! :D


Ja koiruuskin sai kaupasta tänään sunnuntai"herkkua", pehmopossun, joka röhkii. Sitä tuo kanniskeli ylpeänä pitkin kämppää ja pysähtyi välillä maistelemaan sitä. Saas nähdä, kauan muuten possu kestää ehjänä. Yleensä noiden lelujen elinkaari ei ole kovinkaan pitkä meitin koiran käsittelyssä! :)




Nyt aion palata Täydellisen Sunnuntain viettoon, toivottavasti säilyy yhtä täydellisenä loppuun asti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti