lauantai 30. lokakuuta 2010

Stressinpoistoa.

Ai kauhia. Eilen oli tarkoitukseni poistaa stressiä (jota on männä viikolla riittänyt enemmän kuin tarpeeksi) blogia kirjoittelemalla, mutta vahingossa päädyin aivan muihin stressinpoisto- keinoihin (kertokaas muuten joku fiksu, onko tuo viimeinen sanahirviö yhdyssana, vai miten?)...


Tässä yllä ensimmäinen vihje eilisillasta. En kuitenkaan yksinäni vetäissyt koko pulloa, jos saan puolustautua. :)



Tässäpä toinen vihje. Hämäykseksi tässä on todisteet vain kahdesta suklaakarkista, todellisuudessa niitä saattoi ehkä lipsahtaa muutama enemmän...



Ja tässä kolmas vihje. Lehti, joka tuli jo muutama päivä sitten postilaatikkoon, mutta jota en ole todellakaan ehtinyt lukea.


Yhteenvetona voin sanoa, että olen sitä joskus huonommillakin eväillä viettänyt perjantai-iltaa. Kaiken lisäksi pääsin ajoissa nukkumaan! Tai siis päästin itseni ajoissa nukkumaan. Oli huomattavasti mukavampi nousta tänä aamuna, kun oli todella nukkunut!


Tämä viikko on ollut äärettömän stressaava paitsi koulun puolesta, niin myös Pikkuisen hoitopaikan takia. Neljän viikon kitkuttelun jälkeen saamme vihdoin vaihtaa hoitotätiä (perhepäivähoitajaa). Ensimmäisen kanssa ei vain kertakaikkiaan kemiat toimineet, näin todella kauniisti sanottuna. Ensi viikolla katsellaan uuden tädin kanssa. Olisin mieluusti halunnut pojan päiväkotiinkin, mutta paikkoja ei ole, joten näillä mennään. Nyt vaan sitten kaikki raajat ristissä, että uuden tädin kanssa homma toimii. On kamalaa lähteä kouluun / töihin, jos ei voi luottavaisin mielin viedä lastaan hoitoon.


Tässä Esikoiselta hurjat Halloween-terveiset kaikille!! Taidan lähteä tästä ihanan viikonlopun viettoon (luvassa pyykinpesua, siivousta ja ruoanlaittoa, kaikkea todella hohdokasta siis) !!

2 kommenttia:

  1. Hyvät eväät! :) Ja toi oli hauska "saattoi lipsahtaa"... mä opettelen just "kohtuukäyttöä" herkkujen kanssa. NIIN vaikeaa. Onneks noi lehdet ei ainakaan lihota.

    Nukuin myös viime yönä hyvin ja pitkään. Oli jo aikakin...

    Magee halloweenmies teillä!

    VastaaPoista
  2. Jep, JOnna. Kohtuu kaikessa ei ole koskaan ollut sen munkaan vahvin puoli :)Onneksi on koko elämä aikaa harjoitella.

    VastaaPoista